Polyganics – Zernike Campus Groningen

In 2021 moet het klaar zijn, het nieuwe hoofdkantoor, ultramoderne onderzoekslaboratoria en uitgebreide productie- en verpakkingsfaciliteiten van Polyganics op de campus Groningen, locatie Zernike. Polyganics is een innovatief, medisch technologiebedrijf dat unieke medische hulpmiddelen ontwikkelt en levert om resultaten en herstel na operaties te verbeteren. Gebroeders Meijer Luchttechniek mocht in opdracht van HOMIJ Technische Installaties haar steentje bijdragen aan dit prachtige project.

Ons werk:

In juni 2020 zijn we gestart met de montage van de kanalen op de verdieping. Na de bouwvak volgden de kanalen boven de cleanrooms. Deze zogenaamde cleanrooms zijn bijna altijd een productieruimte, waarbij contaminatie van het product beperkt of geheel uitgesloten moet zijn. De reinheid van een cleanroom is daarom minstens zo belangrijk als de luchtkwaliteit. Om de juiste reinheid te hanteren, worden deze luchtkanalen afgedopt en geseald geleverd en met extra zorgvuldigheid gemonteerd. Mooi detail is dat de luchtinstallatie boven de cleanrooms straks te bewonderen is vanuit de kantoren, boven de cleanrooms is namelijk alles zichtwerk.
Wij kunnen niet wachten op het eindresultaat.


Radboudumc Amalia kinderziekenhuis – Nijmegen

Het Amalia kinderziekenhuis is onderdeel van het Radboudumc.

Jaarlijks worden hier ongeveer 22.000 kinderen tussen de 0 en 18 jaar behandeld. Het Amalia kinderziekenhuis verbindt de specialismen van het Radboudumc die zorg aan kinderen bieden. In 2019 is begonnen met de renovatie van het Amalia kinderziekenhuis, op de tweede verdieping komen de klinische afdelingen: medium care, short stay, dagbehandeling en het kinderbrandwondencentrum. Het openbare plein wordt gemoderniseerd en er komt zelfs een theater.

Ons werk:

Complete aanleg van de luchttechnische installaties.UMCG – Groningen

Wij bouwen aan de toekomst van gezondheid, in patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en vervolgopleidingen. We willen in al deze kerntaken excelleren én innoveren, omdat we weten dat het altijd nog beter kan. Voor ons zijn drie uitgangspunten vanzelfsprekend:
1. de patiënt als mens is leidend
2. wij pionieren in onderzoek
3. wij delen onze kennis in Noord-Nederland en (inter)nationaal

Ons werk:

Diverse afdelingen voorzien van (nieuwe) luchtkanalen.