ZorgBoulevard –  Zaandam

Terwijl de bouw van het nieuwe ziekenhuis gestaag vordert, gaat het Zaans Medisch Centrum nu ook van start met de bouw van de Zorgboulevard. In dit gebouw zit straks een XL supermarkt, winkels, horeca en vele zorgvoorzieningen.

Ons werk:

Aanleg luchtkanalen.OZG – Scheemda

Het Ommelander Ziekenhuis Groningen in Scheemda werd nieuw gebouwd en vervangt daarmee de ziekenhuizen in Winschoten en Delfzijl. Er werd gekozen voor nieuwbouw vanwege de steeds strengere kwaliteitseisen maar ook vanwege de bevolkingsdaling en vergrijzing in Noordoost Groningen. Als onderdeel van het UMCG en met dit nieuwe ziekenhuis, is men er in geslaagd ziekenhuiszorg op hoog niveau voor deze regio te behouden.

Ons werk:

Complete aanleg van de luchttechnische installatie.


Tjongerschans Ziekenhuis – Heerenveen

Ziekenhuis TjongerschansHet leveren van uitstekende basiszorg in een gastvrije omgeving staat voorop bij Tjongerschans. Sinds de vernieuwing en diverse verbouwingen van het ziekenhuis is dit streven ook zichtbaar aan de locatie. Het is nu een modern, sfeervol, ruim en licht ziekenhuis. We beschikken over duidelijke looproutes, een heldere indeling van poliklinieken en kliniek, kleinere eenheden in het beddenhuis met meer privacy en uitzicht naar buiten, internet aan bed en een door kleurgebruik gecreëerde aangename sfeer.

Ons werk:

Werkzaamheden aan o.a. isolatie- en operatiekamers. Met name bij de isolatiekamers moest rekening gehouden worden met speciale HEPA filters bij de afvoer van lucht. Deze zorgen ervoor dat de uit de lucht gefilterde micro-organismen als bacteriën, virussen en schimmels niet kunnen overleven.UMCG – Groningen

Wij bouwen aan de toekomst van gezondheid, in patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en vervolgopleidingen. We willen in al deze kerntaken excelleren én innoveren, omdat we weten dat het altijd nog beter kan. Voor ons zijn drie uitgangspunten vanzelfsprekend:
1. de patiënt als mens is leidend
2. wij pionieren in onderzoek
3. wij delen onze kennis in Noord-Nederland en (inter)nationaal

Ons werk:

Diverse afdelingen voorzien van (nieuwe) luchtkanalen.