Pathé Leeuwarden

In Leeuwarden is inmiddels het hoogste punt van de bouw van de hypermoderne,
nieuwe Pathé bioscoop bereikt. Maar liefst 7 zalen, met in totaal 634 stoelen, verdeeld over 2 verdiepingen zal deze bioscoop voldoen aan de wensen van elke bezoeker.
Zo zijn het gebouw en alle zalen rolstoeltoegankelijk. Het comfort wordt optimaal met de Pathé Relax Seats. De zalen, het geluid en de filmdoeken worden voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van beeld en geluid. Ook zijn er voorzieningen aanwezig voor congressen en presentaties.

Ons werk:

Leveren en monteren van bijna 2000 m² rechthoekig kanalenwerk, 414 m¹ klein rond kanalenwerk,262 m² groot rond kanalenwerk en toebehoren. Een mooi project waar we met trots aan werken.


Kielzog – Hoogezand

In Hoogezand wordt hard gewerkt aan het gebouw het Kielzog.
In het zogeheten Huis voor Cultuur en Bestuur zal naast het theater, de bibliotheek en het kunstcentrum, ook het nieuwe gemeentehuis van Midden-Groningen komen. In het voorjaar van 2021 moet het klaar zijn en als Covid-19 het toelaat, kunnen de inwoners hier binnenkort terecht voor theater, muziek, kunst, lezen, taal, bestuur en gemeentelijke dienstverlening. Dit gebouw wordt straks een ontmoetingsplek waar de inwoners en medewerkers elkaar vinden en samen van Midden-Groningen een levendige gemeente maken.

Ons werk:

In dit duurzaam en efficiënt gebouwde centrum levert Gebroeders Meijer de gehele luchtkanalen installatie.


Wereldrestaurant Omnia –  Drachten

Over het restaurant:

Bij wereldrestaurant Omnia maken ze gebruik van het ‘’nieuwe’’ concept live Cooking. Hierbij kun je zien hoe je eten bereid wordt. Het restaurant is ruim opgezet waardoor er ook gegeten kan worden met grote groepen.

Ons werk:

Naast de normale ventilatie kanalen in het pand, hebben we hier ook de volledige afzuiging van de keuken gedaan. Deze kanalen hebben zeer grote afmetingen. Om een ‘’industriële’’ look te krijgen, hangen deze luchtkanalen in het zicht. Dit brengt met zich mee dat luchtkanalen zonder beschadigingen geproduceerd, getransporteerd en gemonteerd dienen te worden.


Kinepolis Euroborg –  Groningen

Kinepolis Euroborg is de grootste bioscoop van Noord Nederland en telt maar liefst tien moderne bioscoopzalen. Optimaal comfort staat hoog op het lijstje van Kinepolis Groningen.

Ons werk:

Niet zichtbaar, maar zeker wel merkbaar; optimale luchtvoorziening met behulp van onze luchtkanalen draagt hier uiteraard ook aan bij.