Feringa Building

Een mega project! Dit nieuwe gebouw (64.000 m²) voor de Faculty of Science and
Engineering met 5 verdiepingen, heeft inmiddels het hoogste punt bereikt. Het zal straks
ca. 1400 studenten en 850 medewerkers huisvesten en zal naast kantoor- en collegeruimtes, uiteraard een breed scala aan bijzondere laboratoria bevatten waaronder fysische, (bio)chemische en trillingsvrije labs. Klik hier voor de video over dit project!

Ons werk:

Verantwoordelijk voor de levering en montage van HEEL VEEL m² rechthoekig kanalenwerk, klein en groot rond kanalenwerk en toebehoren.

ZP7 De Van OlstBorg – Groningen

De Hanzehogeschool verbouwt en vernieuwt. Zernikeplein 7 ondergaat de komende jaren een metamorfose. Dit doen we door een combinatie van nieuw- en verbouw en renovatie. Het wordt een prachtige nieuwe omgeving voor leren, werken, onderzoek en ontspanning; mooier en beter!

Ons werk:

Wij werken mee in de verschillende fases, waarbij we groot kanalenwerk plaatsen in
de gebouwen en op het dak.


Kindcentrum Renn4 – Appingedam

Intussen is in Appingedam het hoogste punt van het nieuwe kindcentrum Renn4 bereikt.In dit nieuwe centrum zal straks gespecialiseerd onderwijs, begeleiding en behandeling allemaal mogelijk zijn onder één dak, een uniek concept in de nieuwe gemeente Eemsdelta dat ontstaat door de samenwerking tussen Renn4 en expertisecentrum Berjarijke (onderdeel van Cosis).

Ons werk:

Verantwoordelijk voor het leveren en (aardbevingbestendig) monteren van o.a. 820 m² rechthoekig en 779 m¹ rond kanalenwerk.

Winkler Prins – Veendam

En ook de Winkler Prins timmert hard aan de weg met het nieuw te bouwen duurzame en toekomstbestendige leer- en sportpark. Twee nieuwe schoolgebouwen, VMBO-kader Zorg en Welzijn en voor de brugklassen. De nieuwe gebouwen zijn duurzaam, gasloos en bijna energieneutraal. Ook bij deze bouw is rekening gehouden met eventuele aardbevingen.

Ons werk:

Verantwoordelijk voor het leveren en monteren van het luchtkanalenwerk.



Technohal – Enschede

Aan de zuidzijde van het universiteitsterrein in Enschede ligt de Technohal, het industrieel ogende bouwwerk uit de jaren ’70. Het gebouw is sterk verouderd en daarom is gekozen voor renovatie. De renovatie zorgt voor een nieuw multifunctioneel universiteitsgebouw waarin verschillende faculteiten zich kunnen huisvesten. Het atrium staat centraal in het ontwerp en wordt zoveel mogelijk gehandhaafd.

Ons werk:

Wij hebben dit hele gebouw voorzien van nieuwe ventilatiekanalen met een ‘’industriële look’’. Grote afmetingen rechthoekig kanalenwerk in combinatie met groot rondwerk, dat strak is afgewerkt.