Luka - NieuwsGebroeders Meijer is lid van de Nederlandse Vereniging van Luchtkanalenfabrikanten (LUKA). Dit betekent dat al onze processen worden uitgevoerd met inachtneming van de LUKA normeringen. Dit wordt regelmatig door TÜV Rheinland gecontroleerd.

Door een continue verandering van de markt en techniek willen wij bijblijven en vernieuwende producten en technisch kennis vertalen naar een kwalitatief goed werkend eindproduct. Hiermee zijn wij in staat om onze opdrachtgevers te voorzien van technisch en kwalitatief uitstekende producten en blijven wij op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de luchttechniek.

De fabricage en montage van de luchtkanalen en toebehoren voldoet op alle punten aan de luchtdichtheid categorie C en indien gewenst categorie D. Hiermee zijn wij in staat om een groot netwerk en een grote diversiteit van opdrachtgevers te ondersteunen en een goed werkende luchtkanalen installatie te leveren.

Naast onze opdrachtgevers is ook veiligheid, gezondheid en milieu van groot belang binnen de organisatie. Door ons lidmaatschap van LUKA en door te produceren en monteren volgens de LUKA normeringen zijn wij continu gefocust op de kwaliteit van onze producten.

Voor meer informatie over LUKA verwijzen wij u graag door naar www.luka.nl.