Nieuwe collega: Arthur Ritsema

Maandag 3 april is Arthur Ritsema gestart bij ons als bedrijfsleider voor Gebroeders Meijer Luchttechniek in de Wilp en Gebroeders Meijer Klimaattechniek in Hoogeveen. Arthur neemt 30 jaar ervaring mee uit de maakindustrie en installatietechniek en dat komt goed van pas. Na het afronden van HTS Werktuigbouwkunde is Arthur in de installatie wereld gestart, vervolgens opgeleid tot tekenaar en nog weer later tot projectleider. Middels detachering o.a. ervaring opgedaan in de bouwkunde, machinebouw, windenergie en in de olie & gas industrie en de laatste jaren actief als projectmanager in de installatietechniek.

Arthur aan het woord:
Gebroeders Meijer en Johan Vreeken ken ik al 25 jaar en zijn voor mij dus niet onbekend. Hoe mijn dagelijkse werk er exact uit gaat zien, hebben wij nog niet in alle detail vastgelegd. Dit zal in de loop van de tijd zeker helder gaan worden, de focus ligt nu op de ondersteuning van de project afdeling en de samenhang tussen projecten en de fabriek optimaliseren. Daarnaast ligt er de taak om Gebroeders Meijer Klimaattechniek te laten groeien. Eerst gaan wij elkaar nog beter leren kennen en dat zal betekenen veel luisteren naar en praten met elkaar.

Naast werken is er natuurlijk privé. Daarin probeer ik vooral te ontspannen door muziek te luisteren of een concert te bezoeken, Green Day en Guns N’ Roses waren de laatsten in het Stadspark. En het is natuurlijk altijd goed om eens uit eten te gaan of een borrel te pakken in een restaurant of café. Om het geheel af te ronden is een sigaar en een whiskey wel het ultieme relax moment.

Ik verheug mij op deze samenwerking en de kans om met nieuwe collega’s de toekomst te ontdekken. Voor informatie en nadere kennismaking ben ik bereikbaar op 06-21 25 38 55

Meer informatie?
Neem contact op!