Gebroeders Meijer kijkt altijd uit naar gedreven mensen. Zijn er momenteel geen passende vacatures voor je, dan kan je jezelf altijd bij ons onder de aandacht brengen door een open sollicitatie te sturen naar: info@gebrmeijer.com

Hulpmonteur

Heb jij je VCA diploma op zak, heb je twee rechterhanden en weet jij gereedschap juist te gebruiken? Dan is een baan als hulpmonteur in de luchtkanalen wellicht iets voor jou. Je werkt samen met de hoofdmonteur aan het aanleggen en monteren van luchtkanalen op diverse, interessante projecten in Nederland.

Je komt te werken bij een groeiend bedrijf dat zich kenmerkt door de informele sfeer, flexibiliteit en waar de mens centraal staat. Tegelijkertijd wordt binnen deze kaders hard gewerkt, nemen mensen hun verantwoordelijkheid en zorgen we er samen voor dat het werk gedaan wordt. Wat wij belangrijk vinden?
Kwaliteit, veiligheid, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en teamwork. 

Wij produceren onze luchtkanalen zelf en als lid van de Luka, voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen en dragen we hiermee bij aan de verbetering van de luchtkwaliteit in gebouwen.

Dus ben jij die persoon met de juiste mentaliteit, die graag de handen uit de mouwen steekt en affinitieit heeft met techniek? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.  

Je reactie of vragen kun je sturen naar:
Gebroeders Meijer Luchttechniek BV
Mr. Nennstiehlweg 85
9367 PC De Wilp
of mailen naar info@gebrmeijer.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Montagekoppels

Voor het monteren van metalen luchtkanalen, appendages en licht constructiewerk in de diverse marktsegmenten zijn wij regelmatig op zoek naar zelfstandig werkende montagebedrijven. Het gaat hierbij om kleine, middelgrote tot grote projecten in geheel Nederland. Dit kunnen werkzaamheden zijn zowel op regiebasis als op basis van een aanneemsom.

Deze montagekoppels dienen te voldoen aan de volgende eisen:

• Werken met montagekoppels (2 personen).
• Monteurs in het bezit van het certificaat “VCA Basis”.
• Leidinggevende monteurs in het bezit van certificaat “VCA Vol”.
• Werken met goedgekeurde arbeidsmiddelen

Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar:
Gebroeders Meijer Luchttechniek BV
Mr. Nennstiehlweg 85
9367 PC De Wilp
of naar info@gebrmeijer.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.