Gebroeders Meijer breidt uit!

We hebben nieuws en dat willen we graag met jullie delen!

Allereerst ons merk Gebroeders Meijer. We willen als één merk naar buiten treden waarbij de naam Gebroeders Meijer centraal staat en de blauwe M symbool staat voor duurzame kwaliteitsoplossingen op gebied van luchttechniek, klimaattechniek en HVAC.

RIPRO Klimaattechniek BV gaat voortaan verder als:

Gebroeders Meijer Flexible Air Solutions BV specialist in de levering en montage van kortlopende, snel startende luchttechnische projecten in de woningbouw, utiliteit en industrie. Onder leiding van Harm Kroes zal Gebroeders Meijer Flexible Air Solutions verder groeien en sterk zijn in standaard én niet standaard oplossingen.

Daarnaast hebben we ook te maken met markt veranderingen. Duurzaamheid en toegevoegde waarde van partijen gaan een steeds grotere rol spelen en we willen onze klanten beter en completer kunnen voorzien. Daarom gaat Gebroeders Meijer uitbreiden met:

Gebroeders Meijer Klimaattechniek BV

Met in gang van 1 november is Gebroeders Meijer uitgebreid met Gebroeders Meijer Klimaattechniek BV om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Wij richten ons hiermee op klimaat HVAC installaties ten behoeve van de retail, utiliteit en industrie waarbij de klant volledig ontzorgd wordt.

*HVAC staat voor heating, ventilation en air conditioning. Denk daarbij aan een luchtbehandelingskast, een warmte terugwin installatie of warmtepomp installatie voor koelen en verwarmen.    

Wij gaan met deze stappen verder bouwen aan de toekomst van Gebroeders Meijer en hebben er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken.

Met vriendelijke groet,

Johan Vreeken
CEO

Meer informatie?
Neem contact op!