Klimaattechniek

Specialist op het gebied van klimaattechniek

Met ingang van 1 november 2022 is Gebroeders Meijer Klimaattechniek BV toegevoegd aan de Gebroeders Meijer groep om onze klanten nog beter en completer te kunnen bedienen. Onder leiding van Hardy Klopstra zal Gebroeders Meijer Klimaattechniek BV zich gaan richten op het ontwerpen, produceren, monteren en onderhouden van complete klimaat HVAC installaties ten behoeve van retail, utiliteit en industrie, waarbij de klant volledig ontzorgd wordt.

Of u nu werkzaam bent binnen het onderwijs, een horecagelegenheid runt of bijvoorbeeld verantwoordelijk bent voor de klimaattechniek binnen een gezondheidsinstelling; enig advies kan wenselijk zijn. Daar men de kennis vaak niet heeft om de bestaande klimaattechniek te kunnen beoordelen, kiest men voor de hulp van een partij als Gebroeders Meijer. Wij hebben een ruime ervaring in de advisering over en productie van klimaattechnische oplossingen. Samen met u lopen we uw bestaande klimaattechnische apparatuur langs, om op basis van die uitgangspositie degelijk advies te kunnen bieden. Stemt het advies u tevreden? In dat geval helpen we u graag bij het in de praktijk brengen hiervan.

Luchttechniek installatie

Nut en noodzaak van goede klimaattechniek

Klimaattechniek is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Denk bijvoorbeeld aan de samenstelling van de lucht binnen uw pand. De lucht moet voldoende zuurstof bevatten om medewerkers zich langdurig te kunnen laten concentreren. Een beperkte hoeveelheid zuurstof in de lucht kan daarnaast hoofdpijn en andere lichamelijke ongemakken veroorzaken. Daar komt bij dat een goede ventilatie essentieel is om bijvoorbeeld een snelle verspreiding van virussen onder het personeel tegen te kunnen gaan. Gebroeders Meijer helpt u graag de klimaattechniek binnen uw pand op correcte wijze in te richten.

Ontwerpen van producten en diensten
Ontwerpen van producten en diensten

Ervaren partij in de klimaattechniek

Onze vakmensen hebben een jarenlange ervaring binnen de klimaattechniek. Daarbij bieden we u een complete oplossing; van een degelijk advies tot en met de implementatie hiervan. Door de benodigdheden voor klimaattechniek grotendeels zelf te produceren en te monteren, kunnen we u een hoge kwaliteit garanderen. We kennen ons product door en door en zoeken voortdurend naar kansen om deze te verbeteren, passend bij de steeds strengere eisen die gesteld worden aan klimaattechniek binnen gebouwen.

Meer informatie?
Neem contact op!