Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit

Bij Gebroeders Meijer staat kwaliteit voorop. Elke dag zijn we op gebied van mens, product en proces bezig de kwaliteit hoog te houden en te verbeteren. Dit doen we op verschillende manieren en uit zich in diverse certificeringen.

LUKA

Gebroeders Meijer is lid van de Nederlandse Vereniging van Luchtkanalenfabrikanten (LUKA) en heeft als primair doel de bevordering van de technische ontwikkeling van luchtkanalen in al haar facetten. Daarbij staat de Luka borg voor de kwaliteit van het complete kanalensysteem, inclusief de appendages. Dit betekent dat al onze processen worden uitgevoerd met inachtneming van de LUKA normeringen, dit wordt regelmatig door TÜV Rheinland gecontroleerd.

De fabricage en montage van de luchtkanalen en toebehoren voldoet op alle punten aan de luchtdichtheid categorie C en indien gewenst categorie D. Onze monteurs volgen de Luka monteursopleidingen waarmee kwaliteit op de werkvloer is gegarandeerd. Hiermee zijn wij in staat om een groot netwerk en een grote diversiteit aan opdrachtgevers te ondersteunen en van een technisch en kwalitatief uitstekend eindproduct te voorzien.

Door de constante controles en eigen inzet blijven we continu op de hoogte van de ontwikkelingen, de veranderende markt en nieuwe technieken in de luchttechniek. Dat zorgt er tevens voor dat we vernieuwende producten en technische kennis telkens vertalen naar een kwalitatief uitstekend werkend eindproduct.

Voor meer informatie over LUKA verwijzen wij u graag door naar www.luka.nl

Veiligheid

Onze mensen zijn belangrijk en verdienen een veilige en gezonde werkplek.
Onze monteurs zijn allemaal VCA gecertificeerd en als bedrijf zijn we VCA** gecertificeerd. Daardoor weten onze klanten dat Gebroeders Meijer met goed opgeleide monteurs werkt, kwaliteit en veiligheid voorop stelt en dat we met goed onderhouden materieel en gereedschap werken.

"Elke dag zijn we op gebied van mens, product en proces bezig de kwaliteit hoog te houden en te verbeteren."
Meer informatie?
Neem contact op!