Over ons

1 De belofte

Wij zorgen voor een optimaal leefklimaat!

Schone en gezonde lucht zorgt voor betere prestaties van mens, product en proces. Wij houden ons dagelijks bezig met het produceren, leveren en monteren van luchttechnische installaties die zorgen voor schone en gezonde lucht en een optimaal leefklimaat in gebouwen.

Onze missie is dan ook:

De beste te zijn in het creëren van een optimaal (leef)klimaat voor mens, product en proces in gebouwen in Nederland en daarbuiten. Een veilige, duurzame en toekomst bestendige leefomgeving staat daarbij voorop.

Luchttechnische installatie dak

2 Missie uitgelegd

Optimaal leefklimaat

Een optimaal leefklimaat creëer je door de luchtcondities in een ruimte op het vooraf gestelde niveau te brengen en te handhaven zodat mens, product en proces optimaal kunnen presteren. Om het gestelde niveau te behalen, is transport van schone lucht door het gebouw nodig en dat is waar onze luchtkanalen voor zorgen. Door als kennispartner op te treden, kijken we samen met de klant naar de beste oplossing en als lid van de Nederlandse Vereniging van Luchtkanalenfabrikanten (Luka) worden al onze processen uitgevoerd met inachtneming van de normeringen en staat Luka borg voor de kwaliteit van het complete kanalensysteem.

Wij zorgen voor een optimaal leefklimaat!

Veilige leefomgeving

Veiligheid is in meerdere aspecten van groot belang voor ons als organisatie. Veiligheid op gebied van de systemen die we leveren, veiligheid op gebied van gezond kunnen wonen en werken, veiligheid in het werk voor ons personeel. Gebroeders Meijer is als organisatie Luka en VCA** gecertificeerd, al onze monteurs en veel andere collega’s zijn ook VCA gecertificeerd. Door kwaliteit en veiligheid streng te bewaken en waar mogelijk te optimaliseren, zorgen wij voor de veilige omgeving voor mens en product.

Duurzame leefomgeving

In de (door)ontwikkeling van onze producten kijken we constant hoe we de levensduur kunnen verlengen, hoe we energieverlies kunnen reduceren en naar het circulariteitsmodel. Gebroeders Meijer streeft naar minder natuurlijke grondstoffen gebruik, duurzaam grondstoffenbeheer en een circulair ontwerp van producten. Cradle-to-cradle, 100% recyclebaar.

Toekomstbestendige leefomgeving
 
Gebroeders Meijer is er van overtuigd dat investeren in duurzaamheid loont. Bovendien willen we onze leefomgeving goed achterlaten voor de volgende generatie en ligt er een grote verantwoordelijkheid bij de bedrijven van nu!

3 Visie

Door constante professionalisering en investeringen in kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid, willen we de beste blijven in ons vak. Daarnaast blijven we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen in het ontwikkelen, produceren en installeren van top kwaliteit luchtsystemen zodat we in alle gebouwen het beste leefklimaat creëren voor mens, product en proces.

Gebroeders Meijer Luchttechniek

Gebroeders Meijer Klimaattechniek

Gebroeders Meijer Data Center Solutions

Gebroeders Meijer Special Products

Meer informatie?
Neem contact op!