Gebroeders Meijer Luchttechniek
Betrouwbare oplossingen in luchttechniek voor een optimaal woon- en werkklimaat

Luchttechniek

Gebroeders Meijer Luchttechniek B.V. (De Wilp GN)
Gebroeders Meijer Luchttechniek Oost B.V. (Markelo OV)

Bovenstaande zijn de twee bedrijven, onder de Gebroeders Meijer paraplu, die nauw met elkaar samenwerken en betrouwbare totaaloplossingen bieden op gebied van lucht- en klimaattechniek. Ontwerp, productie, levering en montage, bij ons vind je alles onder één dak. Goede luchtkwaliteit in gebouwen heeft direct invloed op de gezondheid en prestaties van mens, product en proces en daar houden wij ons dagelijks mee bezig. Wij luisteren, denken mee en zijn met onze expertise in staat om de vraag van onze opdrachtgevers om te zetten in een kwalitatief en Luka gecertificeerd luchttechnisch systeem. We zijn werkzaam in diverse branches zoals horeca en recreatie, onderwijs, utiliteit, gezondheidszorg en industrie.

Gebroeders Meijer Flexible Air Solutions B.V. (Hoogeveen DR)

Sinds 2019 onderdeel van Gebroeders Meijer en sinds 1 november 2022 onder de naam Gebroeders Meijer Flexible Air Solutions B.V. actief als specialist in de levering en montage van kortlopende, snel startende, luchttechnische projecten in de woningbouw, utiliteit en industrie. Onder leiding van Harm Kroes zal Gebroeders Meijer Flexible Air Solutions B.V. verder groeien en sterk zijn in standaard en niet standaard oplossingen.     

Luchttechniek installatie

Ontwerp

Wat zijn de wensen, mogelijkheden en uitdagingen? Onze ontwerpers, engineers en tekenaars kunnen vanaf het voorontwerp tot en met het definitieve ontwerp als adviseur optreden. Niet voor elk probleem is een standaard oplossing, wij leveren daarom ook maatwerk en denken graag met u mee om samen tot een constructieve oplossing te komen. Op beide vestigingen (de Wilp en Markelo) werken we met Revit, autocad, stabicad (Drimble) en BIM 360.

Productie

In De Wilp produceren we zelf rechthoekige en ronde luchtkanalen en appendages, bovendien beschikken we over een eigen coating afdeling. Zowel standaard producten, specials en maatwerk wordt hier geproduceerd.
Doordat we een eigen productie locatie hebben, houden we van begin tot einde zelf de controle en wordt alles conform de kwaliteitseisen van de Luka geproduceerd. Onze vestigingen en klanten worden vanuit hier beleverd.

Ontwerpen van producten en diensten
Montage door opgeleide monteurs

Montage

Onze goed opgeleide monteurs, werken aan uiteenlopende projecten door heel Nederland en daarbuiten. Ze zijn VCA gecertificeerd en Luka geschoold, dus ook bij de montage van luchttechnische systemen worden de Luka kwaliteitseisen gehanteerd. Veiligheid, gezondheid en milieu zijn van groot belang binnen onze organisatie. Gebroeders Meijer is als organisatie VCA** gecertificeerd.

Met ons Luka lidmaatschap en door te produceren en monteren volgens de Luka normeringen, zorgen we in o.a. ziekenhuizen, woningen, winkels, kantoren, bioscopen en onderwijsinstellingen voor een optimale kwaliteit, veiligheid en een gezond woon- en leefklimaat. Zie voor meer informatie onze pagina certificering.

Meer weten over calculatie, ontwerp, productie, levering of montage? Neem vrijblijvend contact op:

T. +31 (0)85 06 56 456
E. info@gebrmeijer.com

Gebroeders Meijer, sinds 1935 een familiebedrijf. Hét adres voor top kwaliteit systemen die zorgen voor een optimaal leefklimaat.
Meer informatie?
Neem contact op!