Persbericht

Gebroeders Meijer investeert in uitbreiding vestiging Oost

De Wilp, 5 juli 2017 – Directeur eigenaar Johan Vreeken van Gebroeders Meijer Luchttechniek in de Wilp heeft de handen ineen geslagen met Tom Braunius. Er wordt hard gewerkt aan een nevenvestiging in Holten, Overijssel. Braunius is met zijn jarenlange ervaring een bekende in het vak. Door bundeling van expertise kunnen zij de klant nog beter bedienen, bedrijfsactiviteiten efficiënter maken en zijn zij klaar voor de toekomst.

“Wij hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd en geoptimaliseerd om ons bedrijf groot te maken op het gebied van klimaattechniek, luchtkanalen, special products, kwaliteit en levering. Onze medewerkers hebben de groei van het bedrijf mede mogelijk gemaakt”, geeft Vreeken aan. “Uiteraard zorgen wij in het Oosten voor dezelfde kwaliteit die men gewend is, conform de geldende voorschriften”, aldus Braunius, nieuwe directeur en mede-eigenaar van Gebroeders Meijer Luchttechniek Oost B.V.

Gebroeders Meijer Luchttechniek dateert van 1934 onder de naam “Zaanse Rijwiel Industrie”. Deze stond bekend om het produceren van rijwielen en toebehoren. Na jaren rijwielen te hebben geproduceerd was het bedrijf toe aan een nieuwe stap. De Zaanse Rijwiel Industrie wist slim in te spelen op de ontwikkeling van de markt voor projectmeubilair. Een stap waarbij geen ingrijpende veranderingen noodzakelijk waren. De productie van rijwielen en projectmeubilair had vele overeenkomsten. Een groeiende markt waar het bedrijf naam wist te maken als producent. In de jaren ’60 is het bedrijf en de bedrijfslocatie verkocht aan de familie Vreeken, welke koos voor het behoud van de eigenheid van het bedrijf en daarmee de naam.

Per 1 september 2017 zal Gebroeders Meijer Luchttechniek Oost B.V. officieel operationeel zijn.